perjantai 23. tammikuuta 2015

Vauvanvaatteita ja huokailua

Lähdin tänään aikaisin aamusta liikkeelle ja ihan sattumalta (oikeasti!) päädyin vauvanvaateostoksille. Halusin herättää hyvin vähän huomiota aikeillani ja kellonaika oli sopiva, koska vain eläkeläisiä oli liikkeellä. Pienellä paikkakunnalla on suuri riski, että tuttuja tulee vastaan ja selitäppä sitten heille, miksi hypistelet vastasyntyneiden vaatteita innolla ja ostoskorista löytyy vaikka mitä. Aina voi toki sanoa, että nämä menevät lahjaksi, mutta kukapa sitä uskoo, kun suvusta/kaveripiiristä ei löydy ihan pikkuisia, eikä juuri nyt ole tiedossa, että tulisikaan. Jauhothan siinä menisi suuhun.

Olen aina sanonut sukulaisille, että meille ei tule lapsia, sillä pidän eläimistä ja haluan antaa kodin mahdollisimman monelle eläinvauvalle. Olen kyllä tiennyt, etten oikeasti ajattele niin, mutta painostava puheenaihe on ollut helppo tukahduttaa tuolla tavoin. Koen todella ahdistavana, jos joku sukulainen alkaa kysellä millä mallilla perheen perustaminen on. En halua edes lähipiirin tietävän vauvahaaveista ennen kuin ne ovat joskus totta.

Poikkesin vähän sivuraitelle, mutta halusin teidän tietävän, miksi vauvanvaateosastojen avoin tutkiskelu on minulle niin vaikeaa. En halua jäädä kiinni, mutta olisi ihana tutkia kauppoja ja haaveilla vauvasta. Ylitin itseni tänään käydessäni katsomassa tarjontaa. Se oli myös ensimmäinen kerta, kun teen mitään vastaavaa! Olen aina pelännyt, että vauvatavaroiden katselu toisi tunteita pintaan ja vauvankaipuu yltyisi liian suureksi, mutta koin lähinnä ihastuksen tunteita katsellessani supersöpöjä pikkuvaatteita. Olisi tehnyt mieli pukea niitä pikkuiselle.

Eniten tykästyin Kappahlin Newbie valikoimaan. Pikkuiset sukat ja sukkahousut olivat niin suloisia! -50% lisäale jo alennetuista tuotteista suorastaan huusi minua ostamaan jotain pientä kivaa.

 (kuvat Kappahl.com)

Uudet eläinkuvioiset bodytkin olivat niin kivoja...Loppujen lopuksi lähdin kaupasta tyhjin käsin, koska minulle iski suunnaton valinnan vaikeus. Kaikki Newbie vaatteet pikkuisille olivat niin söppänöitä! Kun plussahaaveet joskus toteutuvat (toivottavasti lähiaikoina) suuntaan uudelleen hypistelemään näitä. Voi kuinka odotankin sitä päivää, että saan tositarkoituksella etsiä vaatteita omalle pienokaiselle.

Seuraavaksi ajattelin katsoa löytyisikö netistä jotain kivaa pikkuisille. Saa suositella hyviä verkkokauppoja, joista löytyisi edullisesti hyviä vaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti