sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Nyt kävi näin

Mensut ne sitten alkoivat aivan yllättäen tiistaina. Olikin jo aika! En laskenut kiertopäiviä, mutta melkein kolme kuukautta oli viimenäkemästä. Pienet toiveet vauvasta romahtivat, mutta samalla tuntui hyvältä, että ei tarvitse enää odottaa ja saadaan uusi yritys.

Olen ollut tämän viikon niin kipeä, ettei ole tosi. Alavatsa on tuntunut niin murjotulta, etten ole juuri muuta tehnyt kuin makoillut ja käännellyt kylkeä toiselle. Onneksi säryt kestivät vain muutaman päivän ja olo on jälleen ok.

Huomenna pitäisi mennä lääkäriin ja sisätutkimuksiin. Vuotoa tulee kuitenkin edelleen jonkin verran, joten luulisin, että tutkimus perutaan. Ajattelin, että kuukautiset ehtivät loppumaan ennen huomista, mutta olisi pitänyt arvata, että tässä näin käy. En kuitenkaan ehdi enää perua aikaa, koska se on heti klo 8, joten menen paikalle keskustelemaan lääkärin kanssa. Ehkä saan apua kuukautisten epäsäännöllisyyteen ilman tutkimustakin. Katsotaan. Jotkut lääkärit tekevät sisätutkimuksia kuukautistenkin aikaan, joten siihen on joka tapauksessa varauduttava, mutta papakoetta tuskin silloin voidaan ottaa.

Jännittää tosi paljon!

Katselin muuten Ebaysta MyBoshi pipoja vauvoille.Himottaisi tilata kolmen setti, jossa olisi langat ja tarvikkeet sinisen, vaaleanpunaisen ja vihreän pipon virkkaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti